Jedna z dwóch najbardziej rozpoznawalnych zup tajskich na świecie. Idealne połączenie ostrości z kwasowością. Aromatyczna, orzeźwiająca i wyrazista dzięki wykorzystaniu galangalu, trawy cytrynowej, liści kaffiru, tajskiego chili, pomidorków cherry, kolendry i grzybów Hed Fang.
Jedna z dwóch najbardziej rozpoznawalnych zup tajskich na świecie. Perfekcyjnie kremowa, rozgrzewająca, a zarazem delikatnie pikantna i cytrusowa dzięki połączeniu mleka kokosowego, trawy cytrynowej, galangalu, limonki, kolendry i grzybów Hed Fang.
Soczyste, grillowane kawałki kurczaka na szaszłyku, marynowane w mleku kokosowym i curry, podawane z sosem orzechowym o delikatnym, słodkim posmaku.
Gotowane na parze sakiewki z cienkiego ciasta wonton z kurczakiem, kolendrą, czosnkiem oraz sosem ostrygowym. Podawane z sosem sojowym
Chrupiące tajskie roladki z ciasta ryżowego z warzywami, serwowane z autorskim słodko-ostrym sosem chilli
Chrupiące pierożki wonton z delikatnym nadzieniem z batatów i tofu, podawane z domowym sosem słodko-chili na bazie świeżego ananasa.
Pikantne danie z woka w sosie pieprzowym z trzech rodzajów świeżego pieprzu rozgniatanych w moździerzu. Podawane z kolorową papryką, grzybami i cebulą dymką.
Siekany kurczak, smażony na woku w towarzystwie tajskiej bazylii, czosnku, chilli oraz zielonej fasolki z dodatkiem sosu ostrygowego. Podawana ze smażonym jajkiem.
Smażone tofu z dodatkiem kolorowej papryki, cebuli i grzybów w intensywnym słodko-słonym sosie z chrupiącymi orzechami nerkowca.
Danie z woka z kawałkami wieprzowiny marynowanymi w słodkim sosie na bazie sosu sojowego, sezamu oraz chili, podawane w towarzystwie chrupiącej cebulki oraz świeżego ogórka.
Aromatyczne i gęste żółte curry na bazie bulionu, mleka kokosowego i żółtej pasty curry. Lekko pikantne, a zarazem delikatnie słodkie. Podawane z kawałkami batata i cebuli. Serwowane w zestawie z porcją ryżu jaśminowego
Wyraziste, ostre i kremowe czerwone curry na bazie bulionu, mleka kokosowego i czerwonej pasty curry. Podawane z kawałkami bakłażana, cukinii, pędami bambusa, liśćmi kaffiru i gałązką tajskiej bazylii. Serwowane w zestawie z porcją ryżu jaśminowego
Najbardziej znana na świecie potrawa kuchni tajskiej. Smażony makaron ryżowy w sosie stanowiącym połączenie delikatnie kwaśnej pasty z owoców tamaryndowca ze słodyczą cukru palmowego, uzupełniony wybranym składnikiem, tofu, kiełkami fasoli mung, jajkiem i czerwoną cebulą. Serwowany z limonką, płatkami suszonego chili, szczypiorem i orzechami ziemnymi.
Smażony na woku makaron ryżowy w pikantnym sosie pieprzowo-ostrygowym z wybranym składnikiem, bazylią, kawałkami cebuli, pędami bambusa, liśćmi kaffiru i chili
Wytrawna i lekko pikantna odsłona Phad Thai. Danie z woka z makaronem ryżowym z pastą tom yum, czerwoną cebulą, chili oraz trawą cytrynową z dodatkiem zielonego groszku cukrowego oraz limonki.
Smażony na woku ryż jaśminowy z pastą chilli, orzechami ziemnymi, ananasem, kukurydzą baby, chilli, groszkiem cukrowym, świeżym ogórkiem i pomidorami.
Smażony makaron Udon w sosie stanowiącym połączenie delikatnie kwaśnej pasty z owoców tamaryndowca ze słodyczą cukru palmowego, uzupełniony wybranym składnikiem, tofu, kiełkami fasoli mung, jajkiem i czerwoną cebulą. Serwowany z limonką, płatkami suszonego chili, szczypiorem i orzechami ziemnymi.
Danie cieszące się dużą popularnością na tajskim street food. Smażony na woku ryż jaśminowy z marchewką, zielonym groszkiem, kukurydzą, pomidorkami cherry, jajkiem i kolendrą. Serwowany z limonką, która nadaje daniu kwasowości i cytrusowego posmaku
Ryż jaśminowy smażony na woku z dodatkiem pasty tom yum w towarzystwie kukurydzy baby, czerwonej cebuli, pomidorków cherry, liści kaffiru, jajka i kolendry. Połączenie pasty tom yum z klasycznym smakiem khao phad nadaje dodatkowej intensywności i orzeźwienia.
Chrupiące kawałki piersi kurczaka z ryżem oraz surówką z kapusty i marchewki.
Smażony na woku ryż jaśminowy z marchewką, zielonym groszkiem, kukurydzą i jajkiem.
Delikatne, a zarazem wilgotne w środku ciasto bananowe podawane z sosem karmelowym.
Jedna z dwóch najbardziej rozpoznawalnych zup tajskich na świecie. Idealne połączenie ostrości z kwasowością. Aromatyczna, orzeźwiająca i wyrazista dzięki wykorzystaniu galangalu, trawy cytrynowej, liści kaffiru, tajskiego chili, pomidorków cherry, kolendry i grzybów Hed Fang.